Heytens Magazine

Welke raamdecoratie past het best voor de badkamer?

Welke raamdecoratie te kiezen voor de badkamer? We hebben gemerkt dat het kiezen van de perfecte raamdecoratie voor de badkamers vaak voor heel wat denkwerk zorgt. Badkamers hebben dikwijls bijzonder vormige vensters, te klein of net te groot of rond. Bovendien krijgt de badkamer iedere dag met warme temperaturen en stoom te maken.

Heytens biedt u een oplossing voor ieders raam. Er zijn betere oplossingen dan een gordijn voor de badkamer, want stof en vocht gaan echter niet zo goed samen. Wij stellen u een aantal mogelijkheden voor.

 

De horizontale aluminium jaloezie voor de standaard ramen

Als u raam in de badkamer een standaardformaat heeft, is een aluminium jaloezie geschikt. De aluminium jaloezie zorgt niet enkel voor een moderne toets, maar is vooral ook praktisch.

Als de jaloezieën gesloten zijn, komt er toch licht binnen met het behoud van uw privacy. Wanneer u de jaloezieën opent, creëert u een moderne en design look. Aluminium jaloezieën zijn bovendien bestand tegen vocht.

Als u houdt van een natuurlijke uitstraling kan u kiezen voor de houtenjaloezie in PVC! Het imitatie hout is bestand tegen vocht! Een perfect huwelijk dus!

© JONAH SAMYN VOOR VTWONEN

 

Een plissé gordijn voor een atypisch raam

Een plissé gordijn voor bijzondere ramen (trapezium, dakramen, kleine ramen…) Er is een oplossing voor ieder raam. Het plissé gordijn past voor alle ramen, dit is één van de vele voordelen van maatwerk! Kies voor een transparant exemplaar waarmee je veel lichtinval hebt zonder van buitenaf gezien te worden. Het plissé gordijn is terug van weggeweest in 2020.

© Jonah Samyn pour vtwonen

 

Een rolgordijn voor grote raampartijen en vensterramen

Voor grote raampartijen in de badkamer, raden wij u een rolgordijn aan. Deze zijn uitermate geschikt voor zeer grote afmetingen. Zoals voor het plissé gordijn, kiezen we voor dezelfde redenen voor transparante stoffen: licht en privacy. Voor de keuze van de kleur kiezen we voor wit of lichtgrijs. Deze tinten zorgen voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer.


© Jonah Samyn voor vtwonen

 

Inbouwramen : het rolgordijn, 2de editie

We zijn nog niet helemaal klaar met het rolgordijn! Vaak willen we een mooie én praktische oplossing. Dit keer richten we ons op de ingebouwde ramen, zeer mooi maar niet altijd eenvoudig te bekleden. Hier wordt de installatie eens zo belangrijk. We raden dan aan om vast te hechten aan het plafond. Zo blijft de uitsparing van het raam gevrijwaard en zorgt u voor een vergrotend effect en een betere bediening van deze jaloezie. Bovendien neemt deze raamdecoratie oplossing geen ruimte in beslag. Er is weinig oppervlakte voor nodig om een rolgordijn te installeren. Dit is een belangrijk voordeel indien u over een kleine badkamer beschikt of indien u van minimalisme houdt.


© Jonah Samyn voor vtwonen

Samengevat, met deze criteria houdt u best rekening:
De grootte en de vorm van uw raam, de vochtigheidsgraad, uw decoratie voorkeur…

Een kwestie van keuzes maken…

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?