Heytens Magazine

Vouwgordijnen : uw decoratietroef

Bent u op zoek naar een trendy en originele decoratieoplossing voor uw ramen? Bij Heytens vindt u vouwgordijnen die het comfort van jaloezieën en de elegantie van gordijnen combineren. Vouwgordijnen nemen bovendien weinig plaats in waardoor ze een uitstekende oplossing voor uw raambekleding zijn. Deze chique en sobere gordijnen geven meteen een elegante toets aan uw interieur.

OP MAAT VAN UW INTERIEUR ...

Bent u op zoek naar raambekleding die niet veel plaats inneemt? De subtiel gevouwen plooien in accordeonstijl van onze vouwgordijnen zijn in dat geval een uitstekende keuze. De stof geeft bovendien extra karakter en een zeer decoratieve toets aan uw ramen. Erg handig is dat u de lichtinval eenvoudig en nauwkeurig kunt aanpassen. En om het nog wat comfortabeler te maken, kunt u ze uitrusten met een motor! Zo kunt u uw vouwgordijnen op afstand bedienen via een afstandbediening of smartphone.

EN UW WENSEN!

Onze veelzijdige vouwgordijnen zijn zowel voor kleine ramen als grote erkers meer dan geslaagd. Heytens vindt het bovendien belangrijk om u steeds een 100% uniek en persoonlijk project aan te bieden. Zo kunt u onze vouwgordijnen naar wens aanpassen door de stof, de afwerkingen, de bevestigingselementen en het mechanisme te kiezen.

Neem bijvoorbeeld een verduisterende stof voor de slaapkamer en kies in de woonkamer voor een stof die het licht filtert om er volledig tot rust te komen.

COMBINEER VOUWGORDIJNEN MET KLASSIEKE GORDIJNEN AAN HETZELFDE RAAM!

U vindt ongetwijfeld een product in een effen kleur en een met motieven om een mooi geheel te creëren. Het resultaat zal er niet alleen mooi uitzien maar geeft u ook extra bescherming en privacy.

Vouwgordijnen
Conseil déco

START ZONDER ZORGEN AAN UW PROJECT

Zowel aan huis als in onze winkels staan onze adviseurs voor u klaar tijdens het volledige traject van uw project, van het advies tot de plaatsing. Aarzel niet langer en maak een afspraak om uw droomproject tot leven te brengen!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?