Mijn Heytens Mag

Tips en deco-ideeën van het Heytens Botanic-team

De Botanic trend van dit lente- en zomerseizoen staat meer dan ooit in de spotlights en blijft ons enorm inspireren. Door de binnenstebuitensfeer die deze trend kenmerkt, maakt hij zowel het mooie weer op het terras als in de woonkamer. Onze Botanic redactie onthult u graag  hoe u met behulp van enkele minieme  stijlaccenten deze boeiende trend kan adopteren of een verfrissende duik kan nemen in zijn natuurlijke biotoop.

De mooie dagen komen eraan.  Samen met de Botanic trend, dringt ook de zon uw huiskamer binnen om u met zijn weldoende warmte te verwennen en uw zinnen zalig te prikkelen. Vol overgave laten we ons bekoren door prachtige lentekleuren, tere greens en zongebleekt linnen. Dit alles overgoten met delicate tinten van fuchsia, koraal en oker, die tot uiting komen in naturalistische aquarelmotieven.

Om die fleurige Botanic-stijl in uw woning te importeren, hoeft u het salon heus niet met tropisch wandtextiel of jungleprints op te smukken… Enkele subtiele, grafische toetsen als deze hieronder volstaan om al uw leefruimten een exotisch tintje te geven.

In de keuken kunt u uw eetlust laten prikkelen in een groen decor van weelderig gebladerte dat zich in veelkleurige betonnen potten van rotan heeft ingeplant. Een okerkleurige jaloezie tovert het gefilterde zonlicht om in een mooie momentopname vol sfeer.

In het salon mengen zachtgetinte franjekussens zich met ruwgeweven raamtextiel tot een bloeiend dynamisch geheel.

 

 

 

 

 

 

De slaapkamer nodigt uit om weg te dromen naar een paradijselijk eiland omgeven door tropische elementen. Een delicate bries streelt de TAHITI-gordijnen en tempert de zwoele zomeravonden.

 

Maar de decoratieve must have op dit ogenblik is zonder twijfel de roze flamingo die zich thuisvoelt in elk plekje van uw woning…  Een echte blikvanger die u onder geen enkel beding mag missen !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie
Heytens op Instagram
#heytens

 

RAAMDECORATIE NODIG?

Maak een afspraak in uw heytens-winkel