Heytens Magazine

Plissé gordijnen voor het zomerseizoen

Voorbij zijn de dagen van koud weer, de zon die om 17 uur ondergaat, donkere woonkamers en dichte gordijnen zodra u thuiskomt van uw werk. De lente loert om de hoek en daar zijn we alleen maar blij om. Het is dan ook het moment om uw woning deftig op te ruimen, uw donsjassen in te ruilen voor dunnere jassen, uw donkere kleuren te vervangen door lichtere tinten en uw gordijnen af te nemen voor glasgordijnen.

ZEG VAARWEL TEGEN GORDIJNEN EN VERWELKOM GLASGORDIJNEN

We willen het in de winter allemaal wat gezelliger maken. We kiezen dan ook voor mooie gordijnen om een knusse en gezellige sfeer te creëren en voor tinten zoals chocoladebruin, beige en grijs om uw eigen coconnetje te maken.

De winter ligt echter alweer achter ons. Het is dan ook het uitgelezen moment om uw gordijnen te vervangen door mooie glasgordijnen die een frisse en elegante toets aan uw ruimte geven. Glasgordijnen zijn dunner en transparanter en zorgen voor een zachte en rustgevende sfeer die de lente weerspiegelt.

Store enrouleur screen sur mesure Heytens
Store plissé sur mesure Heytens
Store enrouleur sur mesure Heytens

KLEUR OM DE MOOIE DAGEN TE VIEREN

Kies voor kleur om uw interieur wat meer pit en uitstraling te geven. Terracotta om u mee te nemen naar Spanje, blauw alsof u in Santorini vertoeft maar ook groen, mosterdgeel en zelfs pasteltinten. Kleur is dit seizoen op de de afspraak.

U vindt ongetwijfeld de kleur van uw dromen in onze uitgebreide waaier aan stoffen.

BACK TO NATURE

De lockdown en het telewerken hebben ervoor gezorgd dat we de laatste maanden steeds meer tijd binnen hebben doorgebracht. Het verlangen om even onze gedachten te verzetten, is dan ook groter dan ooit. En dat kan perfect door de natuur in huis te halen! Kies voor natuurlijke kleuren zoals beige of bruin, met een gestructureerd effect, maar ook voor natuurlijke materialen zoals hout, linnen of katoen. Deze trend is alomtegenwoordig en we bieden voor elk wat wils.

Onze volgende producten brengen de stijl perfect tot leven: LINEN NATUREL voor glasgordijnen of vouwgordijnen, ELEGANT CARIBOU voor de houten lamellen van uw horizontale jaloezieën of WALLIS SEIGLE voor uw rolgordijnen.

Store vénitien bois sur-mesure Heytens
Store bateau sur-mesure Heytens
Conseil déco Heytens

START ZONDER ZORGEN MET UW PROJECT

Twijfelt u tussen meerdere stoffen? Hebt u advies nodig om een ruimte op te frissen? Onze decoratieadviseurs geven u advies in functie van uw decoratie, uw behoeften en uw wensen om de beste keuze voor uw interieur te maken! Maak dan ook snel een afspraak!

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?