Heytens Magazine

Ontdek hoe u met onze decoratietips een voorjaarstoets aan uw huis kan geven

Wat een plezier om de zachtheid van de zon terug te vinden, de lente te zien aankomen … en deze bij u thuis uit te nodigen! Maak ruimte voor vernieuwing en ontdek hoe u met onze decoratietips een voorjaarstoets aan uw huis kan geven!

Kies voor de nude-kleur en tinten om uw interieur te verzachten. En waarom fleurt u uw decoratie niet op met koraalrood? Het zal een rustgevende en tegelijk levendige sfeer creëren die u goed zal doen. De Santa Cruz-stof is verkrijgbaar in een lichte koraalrode kleur, perfect om uw huis op te fleuren!

Nodig de zon uit in uw huis en speel met de stralen dankzij horizontale jaloezieën. De lamellen maken een doorkijk mogelijk, maar kunnen het zicht ook breken naargelang uw wensen, zoals bijvoorbeeld hieronder met de aluminium terra horizontale jaloezieën, perfect in een kantoor!

Laat uw decoratie stralen met stores of glasgordijnen in lichte kleuren. Ze laten toe om het licht te dimmen en een intieme sfeer te verkrijgen. Dankzij de bladeren zal het Manda-rolgordijn (hier in “nuage”-kleur) uw interieur in alle zachtheid laten reizen. Het Hoboken-glasgordijn zal uw decoratie structureren dankzij de zilveren lijnen.


Maak uw decoratie compleet met natuurlijke en delicate materialen. Rotan, geweven, linnen, licht hout … Het is aan u om te beslissen of u ze in een moderne, scandicraft of meer exotische stijl verkiest!

En hoe zit het met de bloemen? Voeg ze toe met toetsen: met prints op uw stores, gordijnen, kussens en zelfs behang, of gewoon met boeketten verspreid over uw huis!

En in afwachting van de zomer geven we u al een kleine hint over onze volgende trend die u alle kleuren zal laten zien …

aplat stores rideaux intérieur color bloc heytens

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?