Heytens Magazine

Motorisatie van uw raamdecoratie,
het ultieme comfort

Om u helemaal thuis te voelen, zijn zowel de inrichting als het comfort van uw woning van cruciaal belang! U hebt zich comfortabel in uw zetel genesteld en bent helemaal klaar om aan het nieuwe seizoen van uw favoriete reeks te beginnen, wanneer plots het zonlicht op het scherm reflecteert. Hebt u er al eens aan gedacht om uw jaloezieën van een motor te voorzien? Zo kunt u ze met één druk op de knop openen en sluiten! Bij Heytens kunt u al uw horizontale jaloezieën, rolgordijnen of verticale lamellen op maat laten motoriseren voor een handig en mooi afgewerkt resultaat. Ontdek de voordelen.

EEN ULTRAMODERNE OPLOSSING

Kies voor de motorisering van uw raamdecoratie om uw interieur een moderne toets te geven. Zonder de ketting krijgen uw jaloezieën een pure en strakke uitstraling.

EEN HANDIGE EN EENVOUDIGE OPLOSSING

Bent u niet thuis? Dan is een gemotoriseerde oplossing perfect voor u. Om ongewenst bezoek af te schrikken, kunt u via uw smartphone de nodige scenario’s programmeren zodat het lijkt alsof u thuis bent. Dankzij uw gemotoriseerde raamdecoratie kunt u dan ook met een gerust gemoed op vakantie gaan.

EEN GERUST GEMOED

Heytens combineert voor u een oplossing om maat met een ongekend gebruikscomfort. Via uw smartphone of de afstandsbediening kunt u uw jaloezieën met één druk op de knop op- of neerlaten. U kunt eveneens rustig ontwaken met het daglicht door te kiezen voor een programma dat uw jaloezieën op het gewenste uur oplaat.

START MET UW PROJECT OP MAAT

Maak een afspraak aan huis of in de winkel om de verschillende voordelen van gemotoriseerde jaloezieën met uw Heytens-adviseur te bespreken. Onze adviseur helpt u graag verder bij het verwezenlijken van uw project. Hij begeleidt u van A tot Z: van het persoonlijk advies tot het opmeten van uw ramen en het plaatsen van uw jaloezieën.

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?