Heytens Magazine

Kies voor gordijnen om uw interieur tegen de kou te beschermen

In de winter is het van cruciaal belang dat u uw woning tegen de kou beschermt! Dubbele beglazing is een must om uw woning te isoleren maar brengt niets bij aan de sfeer van uw interieur. Hieronder vertellen we u hoe u zich tegen de kou kunt beschermen en uw interieur toch nog kunt laten schitteren!

KIES VOOR THERMISCHE GORDIJNEN

Velen van ons hebben een voorliefde voor grote ramen. Ze zorgen niet alleen voor veel licht maar laten helaas ook veel warmte verloren gaan. De oplossing om uw woning tegen de kou te beschermen? Op maat gemaakte gordijnen met een thermische voering.

GORDIJN PERTHUS ANTHRACITE

GORDIJN MOUNTAIN ANTHRACITE

GORDIJN SELENA BLEU

EEN 2-IN-1 OPLOSSING VOOR UW RAMEN

De thermische voering beperkt het warmteverlies met 80%. En wat in de winter geldt, is ook van toepassing in de zomer! Met gevoerde gordijnen zal de temperatuur in de ruimte met drie graden dalen. Een uitstekende oplossing voor de winter en de zomer … Wat wilt u nog meer?

DE FINAL TOUCH: DECORATIE

De voordelen van een rustgevend en cocooning interieur kunnen we niet genoeg benadrukken, en al zeker niet tijdens deze bijzondere periode. We besparen dan ook geen moment op decoratievoorwerpen. Maak het u gezellig met een mooi schilderij, een ontzettend zacht dekentje, kaarsen en wat leuke plantjes!

GORDIJN ESTHER NATUREL

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Wilt u weten op welke manier u uw interieur tegen de kou kunt beschermen? Neem dan contact op met uw Heytens-adviseur in uw winkel of bij u thuis. Onze adviseur helpt u graag verder bij het verwezenlijken van uw project. Hij begeleidt u van a tot z: van gepersonaliseerd advies tot het opmeten van uw ramen en het plaatsen van uw jaloezieën of gordijnen. Bij ons is uw project dan ook in goede handen!

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?