Heytens Magazine

De horizontale aluminium jaloezie voor een modern interieur

Hebt u een moderne inrichting, design en verfijnd? De horizontale aluminium jaloezie is uw nieuwe bondgenoot! Het kan zowel uw uitzicht open houden als uw privacy beschermen met een eenvoudige manoeuvre, door de lamellen te oriënteren. Met een gebaar nodigt het het licht uit of verduistert het uw interieur. Ontdek al zijn troeven en laat u verleiden door alle voordelen van de horizontale aluminium jaloezieën op maat.

DE OPLOSSING VOOR EEN MODERN INTERIEUR

Naast de vele technische voordelen is de horizontale jaloezie ook zeer decoratief. Het zal perfect zijn plaats vinden in een modern huis of in een loft-achtig appartement met grote ramen.

PERFECT VOOR VOCHTIGE KAMERS

Het is soms ingewikkeld om de ramen van onze keukens of onze badkamers aan te kleden, omdat we vaak met veel beperkingen worden geconfronteerd: vochtigheid, vuil, inkijk…

Er is echter één type raamdecoratie in het bijzonder waarmee we aan al deze beperkingen kunnen voldoen: de horizontale aluminium lamellen

In een badkamer zijn we het er allemaal over eens dat het ideaal is om te kunnen zien zonder gezien te worden. De horizontale lamellen zijn hier perfect voor, want met een enkele beweging plaatst u ze zo dat er licht in uw kamer komt met behoud van uw privacy.

WATERBESTENDIG EN EENVOUDIG TE REINIGEN

We vertelden u al dat aluminium een ​​ultrarobuust materiaal is dat perfect waterafstotend is en daarom helemaal niet bang is voor vocht. Verandert uw badkamer snel in een stoomcabine? Geen zorgen, geniet van het moment, uw jaloezieën zijn veilig.

Een ander belangrijk voordeel is dat aluminium zeer eenvoudig te reinigen is! De horizontale aluminium jaloezie krijgt dan ook een speciaal plekje in uw keuken. Vetvlekken of tomatensaus, het maakt niet uit, een vochtige spons is voldoende om het te laten glanzen.

START MET UW PROJECT OP MAAT

Nu u alles weet over de ideale raamoplossing voor uw keuken en badkamer, hoeft u alleen nog maar een afspraak te maken in uw winkel of rechtstreeks bij u thuis om uw project te starten.

Uw Heytens adviseur helpt u met een gerust hart uw project op maat uit te voeren en begeleidt u bij elke belangrijke stap: van het persoonlijk advies tot het opmeten van de maten en het plaatsen van uw raamdecoratie.

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?