Heytens Magazine

Vouwgordijnen: de zachtheid van gordijnen en het comfort van jaloezieën

Wilt u voor extra charme en een oase van licht in uw woning zorgen? Kies voor vouwgordijnen van voile die perfect bij elke stijl en elke ruimte passen. De voilestof zet uw interieur extra in de kijker! Ontdek onze effen varianten of met motieven.

WAAROM VOUWGORDIJNEN VAN VOILE?

Vouwgordijnen zijn perfect om een zacht licht in een ruimte te verspreiden en bieden een mooi zicht naar buiten, zonder aan uw privacy in te boeten. Op mooie dagen verzwakken ze het licht zoals een filter. Vouwgordijnen van voile zijn perfect om uw ramen discreet aan te kleden en een chique, sobere en tijdloze sfeer te creëren.

Als kers op de taart kunt u ze eenvoudig losmaken zodat u uw vouwgordijnen makkelijk kunt schoonmaken.

Le store bateau voile
Le store bateau voile
Le store bateau voile

EEN MEERWAARDE VOOR UW INTERIEUR

De mooie plooien geven structuur en een lichte uitstraling aan uw kleine of grote ramen. Vouwgordijnen voelen zich overigens overal thuis, zowel in uw slaapkamer, woonkamer als keuken! Voor een natuurlijke sfeer kiest u voor een voilestof in lichte tinten zoals onze VOILE LIMABLANC. Denk ook eens aan motieven om origineel uit de hoek te komen en op te vallen!

KIES VOOR MOTORISERING

Kiezen voor motorisering is kiezen voor meer comfort. Schijnt de zon te fel? Indiscrete blikken? Moeilijk toegankelijke of zeer grote jaloezieën? Met één klik is het geregeld! Controleer uw vouwgordijnen op afstand met uw smartphone of een afstandsbediening.

Le store bateau voile
L'automatisation
vouwgordijnen-voile

ONZE VAKMENSEN PLAATSEN UW PRODUCTEN

Onze decoratieadviseurs helpen u tijdens elke stap van uw project, van het geven van advies tot het opmeten van de afmetingen en het plaatsen van uw producten. Zowel in een van onze showrooms of bij u thuis profiteert u van kostbaar technisch en decoratieadvies. Verder kunt u kiezen uit een groot aantal stalen om u zo goed mogelijk te helpen bij het nemen van uw beslissing.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?