Heytens Magazine

Het rolgordijn, veelzijdig en op maat

Het rolgordijn is één van onze kenmerk producten. Hij biedt talrijke voordelen, het rolgordijn is decoratief, praktisch en gebruiksvriendelijk , veelzijdigheid troef! Regelmatig vertellen we jullie over onze rolgordijnen , maar we hebben nog heel wat te onthullen over de screens, duo rolgordijnen en de motorisatie. Mogelijkheden genoeg dus! Hier gaan we dan, u gaat het rolgordijn zeker nog meer appreciëren na het lezen van ons artikel.

Het rolgordijn, modern en discreet

Stijlvol in al zijn eenvoud, het rolgordijn is veelzijdig, modern en discreet. Het rolgordijn naar beneden gelaten is decoratief wanneer u deze ophaalt onopvallend in uw interieur.

 

 

Een rolgordijn voor iedere kamer

Een verduisterend rolgordijn is uw beste vriend voor de slaapkamer. Alsook voor de badkamer is een rolgordijn ideaal, deze kan tegen vocht en wat waterspetters.

 

Een ruime keuze in duo rolgordijnen

Het doek van een duo rolgordijn is de belangrijkste troef: de graad van transparantie, verschillende motieven en kleuren en texturen. Verduisterend of doorzichtig, heytens stelt u een breed gamma voor om uw ramen te decoreren. Door de afwisseling van de transparante en verduisterende banden, kan u zelf zorgen voor een harmonisch lichtspel. U houdt de nieuwsgierige blikken buiten en geeft u interieur een trendy en hedendaagse look.

 

 

Er komt nog meer ! We hebben een paar weken geleden al gesproken over de screen rolgordijnen. Deze keer hebben we het over ruimtes met grote raampartijen waar het snel warm wordt in de zomer en fris in de winter. De screens zorgen voor een thermisch comfort dat u best kan gebruiken voor uw grote raampartijen.

 

 

Een ideale oplossing voor uw grote ramen

De collectie rolgordijnen past zich perfect aan de grote dimensies. Het is dus niet nodig om uw raamdecoratie in verschillende stukken omhoog te hangen. 1 groot geheel voor 1 raam. 1 Strak geheel voor 1 raam in plaats van 2 à 3 aparte raamdecoraties.

 

 

De voordelen zijn talrijk

Naast decoratief, praktisch, zonwerend en isolerend, biedt het rolgordijn ook gebruiksgemak. Of het nu gaat om een gigantisch rolgordijn op maat, een duo rolgordijn of een screen , alle collecties zijn motoriseerbaar en te manipuleren via uw smartphone. Comfort verzekerd, waar u bent of gaat.

 

 

We kunnen nog een beetje doorgaan, maar om u persoonlijk te helpen en uw ramen te bespreken staat uw adviseur klaar om een raamdecoratie project op maat te starten. U kan alvast gratis staaltjes bestellen. U ontvangt deze aan huis om de transparantie en de kleur te testen in uw interieur. Uw adviseur ontvangt u in de winkel of komt aan huis om u te begeleiden in uw raamdecoratie project. Maak alvast een afspraak.

 

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?