Heytens Magazine

Het gordijn, uw tijdloze raamdecoratie

Effen, met motieven, plooien of ringen. Gordijnen zijn decoratief en tijdloos. Een ruim aanbod maakt de keuze iets moeilijker om de beste oplossing te vinden voor uw ramen, uw smaak en wensen. Bij heytens, werken we op maat. Laat ons u begeleiden in uw beslissing. Ontdek alle voordelen van deze tijdloze decoratieve raamdecoratie. We nemen u mee in de wereld van de gordijnen…

 

 

Tijdloos en elegant

Het gordijn maakt deel uit van ons interieur. Een pronkstuk in huis, uw bondgenoot waar alle ogen op gericht zijn. Of u nu kiest voor ringen of gestikte plooien, het gordijn drukt zich uit in uw interieur. Uw leefruimte, het hart van uw huis wordt goed aangekleed door de aanwezigheid van deze raamdecoratie. De indeling is belangrijk en het verschil wordt gemaakt op de manier hoe u uw ramen aankleedt. Het gordijn is dé oplossing voor jou. Warm en tijdloos, zorgt voor aankleding en past bij iedere stijl.

 

 

Het gordijn , voor alle stijlen

De laatste jaren kiezen we vaker voor grote ramen, een eigentijdse stijl en strakke ruimtes. Grote raampartijen zijn een onmisbaar element in onze woningen. Perfect! Maar niet eenvoudig aan te kleden… We vertellen u meer over de gordijnen die alle ramen aankleden, decoratief zijn en voldoen aan uw wensen. We bieden u een mooie oplossing, het naadloos gordijn. Bij heytens houden we van perfectie, met ons assortiment naadloze gordijnen kan u grote afmetingen aankleden, zowel in de hoogte als in de breedte. En dit alles zonder zichtbare naden. Schoonheid, elegantie en moderniteit troef!

 

 

Het gordijn: een oplossing om uw ramen stijlvol aan te kleden volgens de laatste trends.

Een kamer herinrichten is vaak een werk van lange adem en kan soms ook erg duur zijn. Kan het helpen als we u vertellen dat het mogelijk is de look van een volledige kamer te veranderen door slechts 1 element aan te passen? Kies voor het gordijn en uw zal meteen een groot verschil opmerken. Duik in onze collecties en stofjes, nieuwe motieven, patronen en kleuren. Voor iedere smaak is er aanbod, de meeste gedurfde, eigentijdse maar ook klassieke gordijnen. Nu nog enkel zorgen voor de installatie en de magie doet zijn werk.

Twijfels over de installatie? Of over uw keuze? Heytens zorgt voor alles! Geef ons uw vertrouwen en maak een afspraak aan huis of in de winkel.

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?