Hedendaags huis? Kies voor verticale jaloezieën!

U hebt wellicht al verticale lamellen gezien in kantoren en praktijken? Nu duiken deze ook vaker op in hedendaagse huizen. Naast design en modern biedt de verticale jaloezie vele voordelen, de lamellen zijn isolerend, u draait naar wens en zijn makkelijk in onderhoud. Wij vertellen u alles!

De verticale jaloezieën: moderniteit troef!

Met zijn lange verticale lamellen onderscheidt hij zich van andere jaloezieën. Een decoratieve blikvanger ! De structuur geeft dimensie aan uw interieur in alle bescheidenheid. We adviseren brede lamellen voor een eerder klassieke stijl en de smalle lamellen voor een elegante look. Heytens biedt een afwerking in neutrale kleuren voor een design en modern interieur. De verticale jaloezie komt tot zijn recht in hedendaagse huizen.

 

 

Ideaal voor grote raampartijen

De verticale lamellen passen perfect voor grote vitrines en raampartijen. (tot wel 6 meter breed en 3 meter hoog! ). Op maat gemaakt en de lamellen passen zich aan elk raam aan. Hebt u ongewone ramen? Trapezium? Driehoekig? Geen nood! De lamellen op maat zorgen voor de perfecte afwerking.

 

 

Perfect voor hedendaagse huizen

Grote ramen bieden u veel natuurlijk licht, maar in de zomer kan het snel opwarmen in huis. Een hedendaags huis gebouwd met veel glas kan zeker warmte werende jaloezieën gebruiken. Thermisch comfort is één van de vele voordelen van de stof die gebruikt wordt voor het maken van de lamellen.

 

 

Er zijn 3 transparantie niveaus in de verticale lamellen. Daarom kan deze jaloezie al uw ramen in huis bekleden. De verduisterende lamellen in de slaapkamer, de licht doorlatende voor in uw salon of de transparante om het licht vrij spel te geven. In de keuken kan u alsook uw ramen bekleden met verticale jaloezieën. Met een vochtig doekje zijn ze instant proper.

 

 

Een trendy en decoratief product

Verticale lamellen niet trendy genoeg? Er zijn wel tot 120 soorten lamellen beschikbaar die nauwkeurig uitgekozen zijn om ook in uw interieur te schitteren. Wij stellen u een gevarieerd aanbod voor met neutrale, natuurlijke of trendy kleuren. Deze lamellen zijn vervaardigd uit textiel of screen doeken met effecten als metallic, mat, glanzend, satijn…en zo veel meer. U kan zelf voor meerkleurige lamellen kiezen, altijd opnieuw op maat voor een unieke raamdecoratie.

 

 

U hebt het zeker goed begrepen, voor een modern interieur, kies voor de verticale jaloezie. U adviseur staat klaar om samen met u een raamdecoratie project op maat te starten. U kan alvast gratis staaltjes bestellen. U ontvangt deze aan huis om de transparantie en de kleur te testen in uw interieur. Uw adviseur ontvangt u in de winkel of komt aan huis om u te begeleiden in uw raamdecoratie project. Maak alvast een afspraak.

 

Geef een reactie
Heytens op Instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

Heeft u meer vragen?

We blijven tot uw beschikking

contacteer ons via e-mail
klantendienst@heytens.be

contacteer ons telefonisch
van 09:00 tot 12:30 en 14:00 tot 18:00
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?