Heytens Magazine

Gordijnen: Stijltrends 2018

U wenst uw interieur op te fleuren met een paar gordijnen? Volg de deco-trends van 2018 die door onze
stylisten werden gewikt, en ontdek de gordijnen die u nodig hebt!

Collection-Botanique1er_gd_visuel-(1)

Gordijnen brengen charme in uw interieur en voegen altijd een meerwaarde toe aan de inrichting. Met gordijnen zorgt u voor een elegante raambekleding die uw woon- en leefruimte een gevoelige upgrade en een heel eigen karakter zal geven.
Laat u dus volop inspireren door onze nieuwste stijltrends en laat uw verbeelding de vrije loop…

#1 : Gordijnen in Botanic-stijl

De Botanic stijl is dit seizoen alom aanwezig en brengt volop leven in ons interieur! De sfeer is blij en uitgelaten dankzij het gebruik van verfrissende en opwekkende kleuren.
De trendy Botanic gordijnen hebben de wind in de zeilen. Ze bollen zich op onder de lichtheid van natuurlijke materialen als linnen en katoen.

Tropische motieven, reusachtige bladeren, paradijsvogels en exotisch fruit wisselen elkaar af.

botanic

#2 : Gordijnen in Ethno-stijl

U wil eens een ander sfeertje in huis? Kies dan voor gordijnen met etnische motieven. Al eeuwenlang zijn zij een bron van inspiratie in de primitieve kunst. Ethno is een stijl die zich nestelt tussen traditie en moderniteit. Zijn eenvoudige, geometrische structuren zullen vooral het sfeerbeeld versterken van interieurs die een zekere authenticiteit moeten uitdragen.

Het kleurenpalet van zwart, oker en ivoor alsook de ruitmotieven die op de SAILOR-stof prijken, hebben hun roots in Centraal-Afrika, terwijl de gesneden weefsels van de SAGA BLANC-stof teruggrijpen naar de aloude Berber-tradities van de Maghreb.

Of waarom niet spelen met contrasten? Door bvb. ethno-gordijnen vóór uw zwarte dag/nacht jaloezieën te plaatsen?. Visueel sluiten ze ook perfect aan bij gevlochten deco-elementen of potjes in ruw aardewerk. Met creatieve combinaties als deze krijgt uw interieur nog meer ethno-gehalte.

#3 : Gordijnen in Urban-stijl

Evolutief en dynamisch, zo is de echte Urban woning die helemaal meeleeft met haar interieurinrichting.
De Urban-stijl is grotendeels gebaseerd op die van een industriële loft en geeft de eigentijdse en soms wat futloze woonruimte meer pit door gebruik te maken van blitse en energieke kleurcontrasten.

Het Urban-interieur zoals dit hierboven, is afgestemd op een levensstijl die voortdurend in verandering is.
De kleurrijke gordijnen in visgraatmotief binden zich wonderwel met het harde basisgeel van de dag/nacht jaloezieën en van de eigentijdse wooninrichting en scheppen zo een sterke visuele band in deze multifunctionele woonruimte.

Cuisine-Rideau-et-JN

#4 : Gordijnen in Metropolitan-stijl

Art Deco heeft nog niets van zijn glans verloren en heeft ons dan ook sterk geïnspireerd bij het creëren
van de Metropolitan-stijl. Een stijl waarbij ook vintage-looks een niet-onbelangrijke rol spelen. Een geslaagde toepassing van deze fijnzinnige trend vindt u terug in deze tweekleurige gordijnen met geometrische motieven in diepgekleurd turquoise, een tekening die sterk doet denken aan pauwenveren.

De combinatie met de beigekleurige bovenzijde van het gordijn oogt bijzonder chic en geeft de woonruimte een artistiek tintje. Gouden en zilveren accenten benadrukken de pracht van het decor en zorgen voor een sfeerbeeld dat ronduit hartverwarmend mag genoemd worden.

metropolitan

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?