Heytens Magazine

Kies voor glasgordijnen om uw woonkamer extra gezellig te maken

In de herfst zijn we allemaal op zoek naar decoratievoorwerpen die onze woonkamer warm en gezellig maken. Naast fotokaders, kussens, tapijten en gedroogde bloemen zijn glasgordijnen een echte troef voor de inrichting van uw woonkamer. De zomer is voorbij en de laatste zonnestralen laten zich nog snel zien. Waarom profiteert u niet optimaal van die laatste straaltjes vitamine D, zonder aan privacy in te boeten. Glasgordijnen zijn een uitstekende keuze en dat zullen we u in dit artikel laten zien! 😄

Waarom kiezen voor glasgordijnen?

Glasgordijnen kunnen een maximale hoeveelheid licht binnenlaten en nieuwsgierige blikken buiten houden, afhankelijk van de lichtdoorlatendheid die u kiest (daar vertellen we u dadelijk meer over, nog even geduld 😉).

In ons uitgebreide kleur- en materiaalassortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Apart of met gordijnen voor meer karakter, effen of met motief om een beetje structuur aan te brengen … Glasgordijnen geven een cocooning accentje aan uw woonkamer en maken echt het verschil.

Kies voor de gewenste lichtdoorlatendheid

Twijfelt u tussen een verduisterend of lichtdoorlatend glasgordijn? Geen paniek, het hangt enkel af van het resultaat dat u voor ogen hebt. Wilt u zoveel mogelijk licht in uw woonkamer laten binnenvallen? Kies dan voor lichtdoorlatende glasgordijnen die uw ramen er charmant en elegant laten uitzien.

Wilt u liever niet dat uw buurman vanuit zijn tuin de laatste aflevering van uw favoriete serie met u bekijkt. Kies dan voor verduisterende glasgordijnen die geen inkijk bieden maar u wel zonder problemen laten zien wat er in uw tuin gebeurt.

Onze decoratietips voor uw glasgordijnen

Houdt u van een chique en moderne industriële stijl? Kies dan voor sobere maar lichtdoorlatende glasgordijnen. Combineer met donkere meubels zoals minimalistische fauteuils, een salontafel met een matzwart onderstel of een vloerlamp in de stijl van een filmlamp.

Houdt u het liever eenvoudig? Combineer uw lichte glasgordijnen (effen of met motieven) met natuurlijke, lichte en houtachtige meubels om een gezellige en warme uitstraling aan uw interieur te geven. Aarzel niet om te spelen met materialen zoals wol en imitatiebont.

Start uw eigen project

Hebben we u overtuigd en wilt u ook kiezen voor glasgordijnen? Aarzel niet om aan huis of in de winkel een afspraak te maken met de decoratieadviseur van Heytens.

Onze adviseur helpt u graag verder met al uw vragen en geeft u de nodige adviezen en tips om aan al uw wensen te voldoen. Heytens begeleidt het volledige project tot de plaatsing van uw glasgordijnen.

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?