Heytens Magazine

Uw interieur was nog nooit zo gezellig

We leven momenteel in ongekende tijden waarin stress en dipjes de kop op kunnen steken. Het is dan ook van cruciaal belang dat u zich thuis goed voelt. Uw woning is nog nooit zo belangrijk geweest als de afgelopen weken. Ze is ons toevluchtsoord, soms onze werkplek, maar vooral een plek waar we kunnen bezinnen en tot rust kunnen komen… We stellen uw geduld niet langer op de proef… Ontdek al onze tips om van uw interieur een knus coconnetje te maken.

Stap 1: Zet de ramen wijd open

De winter komt er dan wel aan, toch is het belangrijk om uw woning te verluchten. Geen paniek: vijf minuten per dag volstaan. Trek uw raamdecoratie op, open de gordijnen en zet de ramen wijd open! Elke ochtend: een grote hoeveelheid verse lucht, zonder dat u uw woning moet verlaten! Door uw woning regelmatig te verluchten, zorgt u voor een zachte sfeer.

Stap 2: Laat het licht binnen

De dagen zijn korter en het herfstlicht is somberder. Om volop van het natuurlijke licht te genieten, doen we de rolluiken omhoog, openen we de gordijnen en nemen we de tijd om naar buiten te kijken. Doorzichtige jaloezieën en glasgordijnen zijn uitstekend om het licht binnen te laten. Hebt u uw bureau bij een raam gezet? Een goed idee! Om weerspiegelingen op uw scherm te vermijden, is een screen rolgordijn een uitstekende keuze. Het heeft bovendien een goede isolerende werking. Ideaal voor de winter, niet?

Stap 3: Kies voor planten

Tegen knusse en rustgevende decoratie zeggen we niet ‘neen’, zeker niet in deze bijzondere periode. Planten zijn in dat geval een uitstekende keuze. Ze zorgen voor een rustgevende en opbeurende junglesfeer in uw interieur. Binnen een beetje tuinieren zal u deugd doen en uw planten zullen u dankbaar zijn. Water geven, herpotten, van plaats veranderen, zon en licht geven,… We leggen onze plantjes eindeloos in de watten!

Maar vooral: doe waar u zich goed bij voelt! Breng tijd door met uw geliefden, bekijk een goede film of video, ontspan, kook uw favoriete eten, begin een nieuwe roman of doe gewoon niets.

Heeft u een decoratieproject voor uw ramen? Heeft u hulp nodig om de juiste keuze te maken? Maak een afspraak aan huis en ontvang persoonlijk advies in alle comfort! Uw adviseur begeleidt u bij elke stap van uw project op maat.

Geef een reactie
heytens op instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?