Heytens Magazine

Deco-accessoires : de favorieten van de redactie

Enkele decoratieve accessoires volstaan om het huis te laten mee-evolueren op het ritme van de seizoenen… Nu het zo goed als zomer is, presenteert de redactie u zijn favoriete items uit de Heytens Home Collection. Een echte zonnekuur die uw interieur doet stralen van vrijheid en blijheid.

magasin rideau heytens

De Botanic-collectie heeft zonder twijfel ons hart gestolen als we de zomer in huis willen halen. Een blik op onze selectie zomerkussens met exotische accenten zal u vast overtuigen.
“Mini-budget voor Maxi-effect! ”
Het is echt niet nodig uw decor helemaal om te gooien om een andere sfeer te creëren. Met exuberante motieven van tropische bloemen, paradijsvogels en frisse, luchtige prints brengt u al een hele revolutie teweeg in uw interieur. Een geknipte oplossing voor al wie straks volop wil genieten van de zonnige dagen en van een onvervalste vakantiesfeer. Wij vinden het alvast geweldig!
Onze selectie kussens :
Discover Graph – Discover Flamingo – Summer Jungle – Summer Tropical
Summer Bird – Poetic Palm
Discover Parrot – Summer Parrot – Summer Flower.

magasin rideau heytens

Grafisch getint en ontzettend kleurrijk, dat is de stijl van onze ethno-kussens. Een stijl die extra wordt benadrukt door het gebruik van authentieke details, tie-dye prints en grafisch geïnspireerde franjes.
Natuurlijke materialen en Afro-design zorgen voor een hoog decogehalte dat zowel traditie als moderniteit uitdraagt.
Een item dat ons eveneens wist te bekoren, is deze primitieve keramische reuze-bloempot in diepblauwe kleur met onregelmatige vorm!
Kortom, deze accessoires met authentieke accenten, zullen vast hun plaatsje weten te vinden in elk interieur, van welke stijl ook.
Onze selectie accessoires :
Ethnic Tye kussen – Ethnic Franje kussen – Reuze-bloempot

 

Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?