De nieuwe gordijnen voor een moderne keuken zijn de jaloezieën!

Strakke lijnen, stijlvol en trendy design en natuurlijk het centrale kookeiland met ruimte volop,… De moderne keuken weet ons te verleiden met zijn gebruiksvriendelijkheid. Om de ramen van uw keuken een eigentijdse look te geven, zijn jaloezieën een absolute deco-troef!
Gordijnen en vitrage komen de keuken niet meer in! Jaloezieën zijn de geknipte deco-oplossing voor de keuken van vandaag. Deze beelden leveren het bewijs !

enrouleur botanic

Tank energie van bij het ontbijt en haal het zonnetje in huis met jaloezieën in levendige kleuren. Wat jaloezieën zo ontzettend praktisch maakt, is dat ze zowel een prima bescherming bieden tegen inkijk als tegen al te fel zonlicht. U kunt ze op- en afrollen in één knip en ze haarfijn instellen volgens uw specifieke wensen en behoeften. Niet alleen zijn ze functioneel maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Een simpel sponsje volstaat om ze te reinigen. Een reden om ze meteen in de keuken aan te brengen.

In hun dag/nacht-versie in diepblauw, bekleden deze jaloezieën de raampartijen en zorgen ze voor een geslaagd contrast met het smetteloze wit van een moderne keuken. Met hun sterk lineaire look benadrukken ze de elegantie van de keukenruimte.

enrouleur rouge

Ethno is hot! Deze sterke deco-trend zet zich zelfs door in de inrichting van de keuken. Ga een gedurfde uitdaging aan door uw hypermoderne en strak gelijnde keuken te combineren met primitief ebbenhouten aardewerk. Jaloezieën in terracotta-stijl leggen de visuele link en zorgen voor een warme sfeer in huis.
Succes verzekerd !

PJ cuisine moderne

Breng een vleugje originaliteit in de keuken door ze van de woonruimte te scheiden met deze Japanse panelen in eigentijdse, moderne kleuren. Voortaan hoeft u niet meer te kiezen tussen een Amerikaanse en een gesloten keuken. Door Japanse panelen aan te brengen, beschikt u over een keukenruimte ‘à la carte’ en kunt u de ruimte indelen als het u past.

Geef een reactie
Heytens op Instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

ADVIES NODIG?

Wij meten, wij plaatsen!