Onze 4 decoratieve behang-ideeën om uw interieur te moderniseren

Ouderwets en helemaal passé ? Vergis u niet ! Het behang van nu is op en top trendy en modern en geeft de toon aan in uw interieur. Bovendien is het eenvoudig om te plaatsen en makkelijk aan te brengen dankzij dankzij de speciale non-woven structuur. Kortom, met behang verandert u van decor in een handomdraai!

Laat u alvast inspireren door onze product manager Marie en ontdek 4 vµerrassende deco-ideeën :

1. De trompe-l’oeil

Vergeet de illusie van de geïllustreerde bibliotheek of van een ander verouderd object. Het aanbrengen van een trompe-l’oeil gebeurt vandaag op een veel subtielere manier die eerder zijn toepassing vindt in de materie dan in het object. Deze winter opteren we bijvoorbeeld voor een houteffect dat warmte brengt in ons interieur.

behang olsen taupe

OLSEN taupe 39,90€

 

2. Voor een kelderverdieping

Uw woning beschikt over een fraaie kelderverdieping, maar u weet niet goed hoe u ze mooi tot haar recht kan laten komen? Speel met contrast. Het behang zal de sfeer van uw kamer accentueren en de nodige visuele diepte geven. 

behang maud roos

MAUD Roos 29,90€

 

3. Mixen van materialen

Als u dol bent op zout-en-zoet combinaties en uw interieur uit verschillende stijlen is opgebouwd, zal het mixen van diverse behang materialen het ietwat gewaagde karakter van uw inrichting nog meer beklemtonen. Een non-woven vinylcombo met gladde afwerking en reliëf is dan gewoon perfect!

behang wit en groen

SANDNES water groen 25,90€ en AMADEO wit 24,90€

 

4. Als bedhoofd

Met behang aan het hoofdeinde van uw bed krijgt uw slaapkamer nog meer klasse en geeft u ze ook meer persoonlijkheid. Het motief is zeker belangrijk, maar let ook op wáár u het behang precies gaat aanbrengen: over het hele muurpaneel, al dan niet gecombineerd met één of meerdere materialen… Mogelijkheden zijn er bij de vleet!

behang enora groen

ENORA groen 29,90€

5. Het panoramisch behang

En laat ons zeker de laatste nieuwigheid van het moment niet vergeten: het panoramisch behang! Méér hierover verneemt u binnenkort !

Geef een reactie
Heytens op Instagram
#heytens
Mes échantillons gratuits L’échantillon a bien été ajouté à votre liste d’échantillons. L’échantillon n’a pas pu être ajouté car votre liste est pleine. Votre liste d’échantillons est vide.
Pour ajouter un échantillon, rendez-vous dans une page produits.
L’échantillon n’a pas pu être ajouté car vous avez déjà commandé des échantillons ces 30 derniers jours. Vous venez de supprimer un échantillon de votre liste.

Vous avez droit à {{ limite }} échantillons gratuits par mois.
Les échantillons sont envoyés sous 2 à 3 jours.

{{ nbProd }} échantillons dans ma liste Vider ma liste
confirmer la suppression de tous les échantillons de ma liste
Liste des échantillons
  • {{ item.titre }}
    confirmer la suppression
    Supprimer

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

Heeft u meer vragen?

We blijven tot uw beschikking

contacteer ons via e-mail
klantendienst@heytens.be

contacteer ons telefonisch
van 09:00 tot 12:30 en 14:00 tot 18:00
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?