MENU

Hoe kunt u uw passie in franchising omzetten ?

Hoe kunt u uw passie in franchising omzetten?

U bent geïnteresseerd in de wereld van interieur of u hebt een diploma die gekoppeld is aan de interieursector? U zou van deze passie willen leven maar u weet niet waar te beginnen? Met de franchising van Heytens stelt u zichzelf in staat om uzelf te ontplooien in een voor u gepassioneerd beroep. U staat in dit avontuur niet alleen, door de expertise van ons team kunt u rekenen op ondersteuning op alle vlakken. De ideale formule om uzelf op een vertrouwde manier te ontwikkelen.

Box échantillons heytens

Herkent u zichzelf in dit profiel? Fantastisch !

Bij Heytens geloven we in personen die een passie hebben voor interieur, omdat werken in een sector die inspireert en ondersteund, succes aanmoedigd. Elke dag wordt u gevraagd om unieke, op maat gemaakte projecten voor uw klanten te ontwerpen en zult u hen de best mogelijke oplossing voorstellen. U wordt gedreven door elke dag opnieuw persoonlijke oplossingen aan te bieden aan elke klant.

 

Als ondernemer zult u verschillende taken op u moeten nemen. Deze taken, gelijkwaardig aan die van een manager of bedrijfsleider, moet u zeker niet alleen aangaan. Franchising is ook genieten van de dagelijkse steun van het netwerk en tegelijk profiteren van de vele ervaringen van uw mede-franchisenemers.

Réunion de franchisés Heytens

Bij Heytens stellen we onze franchisenemers voorop door hen te betrekken in ons beleid en door hen de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen en sterker te maken op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hiervoor hebben we twee soorten bijeenkomsten opgezet:

Workshops die ideeën- en gedachtewisselingen mogelijk maken tussen de collega-franchisenemers en het team van de franchisegever over onderwerpen zoals merchandising, communicatie of productverbetering. Iedereen geeft hun standpunt met het oog op de meest rendabele reflecties voor het netwerk.

“Together Strong & Innovative”

Samen denken maakt ons sterker als team.

Samen komen we verder dan alleen

Een tweede soort bijeenkomst zijn de teambuildings waar verbondenheid en gezelligheid centraal staan. Het doel is om iedereen samen te brengen waar we verplichtingen even achter ons laten en op een ontspannende manier bijleren. Iedereen kijkt uit naar deze bijeenkomst en is zeer gewaardeerd. Na afloop van het vorige evenement, georganiseerd op Corsica, vertrok iedereen gemotiveerder dan ooit, met herinneringen in het hoofd en het gevoel deel uit te maken van een hechte groep.

Convention Franchise Heytens

Vous aimerez aussi

 

Klantendienst:
klantendienst@heytens.be

Of bel naar:
02 252 00 42

 

ADVIES NODIG?