Onze nieuwe collecties 2018

In een Heytens woning mag het niet aan stijlen ontbreken! Het moet knus en warm zijn en eigentijds. En geïnspireerd op de trends van vandaag die door onze stylisten zorgvuldig worden ontrafeld en afgewogen. Laat u inspireren door onze collecties en breng uw deco-ideeën vandaag nog tot leven!

Trend Jungle

Een frisse wind waait door het huis! Met onze Botanic trend, afkomstig van de tropische eilanden, voeren delicate kleuren en schitterende patronen de boventoon om het natuurlijke decor perfect tot zijn recht te laten komen.

Ik ontdek de collectie Botanic
Decor Chic

Je wil eens wat anders? Net als bij een kruisbestuiving van culturen, koppelt het Ethno-huis traditie aan moderniteit. Grondstoffen en etnische motieven zorgen voor een decor dat zowel authenticiteit als karakter uitstraalt.

Ik ontdek de collectie Ethno
Metropolitan decoratie

Fijn en verfijnd, zo is de Metropolitan-stijl die uw woning een geraffineerde retro-look verleent. Fraaie Art Deco motieven en kostbare materialen dompelen uw woonruimten onder in een sfeer van nostalgische “City-Chic”.

Ik ontdek de collectie Metropolitan
Decor Street Art

Geïnspireerd door industriële trends, comics en street art staat de Urban-trend bovenaan de lijst. Energieke kleuren en een sterke grafische stijl dynamiseren het decor in de city look-modus.

Ik ontdek de collectie Urban